Manieren waarop u thuis geld kunt verdienen

Je weet wat ze zeggen: jaag dat geld na! Maar wat ze niet altijd vertellen is dat je het kan jagen uit in uw huis. Nee, ik heb het niet over het willekeurig vinden van een rekening van $ 20 in een van je broekzakken. Hieronder staan enkele snelle en gemakkelijke manieren om u te helpen een beetje extra geld te verdienen zonder het huis te verlaten, zonder luxe referenties. Hoewel je waarschijnlijk niet van deze tips en trucs kunt leven, heb je in ieder geval wat “leuk geld” om te blazen tijdens je volgende Target-run, toch? Ga voor meer online geld verdien methodes.

https://www.youtube.com/watch?v=EgVir2SKuw0

Doe online enquêtes

Als je veel tijd hebt (en veel meningen hebt), is het invullen van online enquêtes misschien je groove. Er zijn verschillende sites en apps die u contant of met cadeaubonnen betalen in ruil voor uw feedback. Enkele top enquêtesites om uit te checken zijn Survey Junkie, SwagBucks en Toluna. Ben je dol op gedrukte tijdschriften? Ik heb persoonlijk Rewards Survey gebruikt, dat deelnemers gratis tijdschriftabonnementen biedt in ruil voor hun mening.

Verkoop of (huur) je kleding

Poshmark is een van de meest populaire online marktplaatsen om je oude kleding te verkopen. Het enige dat u hoeft te doen, is een paar foto’s maken van de stukken die u probeert te verkopen, enkele details invullen, een prijs bepalen en hopen op een koper. Het is alsof je je eigen winkeltje hebt met gebruikte kleding. Het beste is dat u niet hoeft te betalen om het artikel naar de koper te verzenden. Je kunt ook geld verdienen met betaalde e-mails.

Scan uw bonnen om besparingen te ontgrendelen

Als een prijs daalt voor een artikel dat je onlangs hebt gekocht, heb je bijna altijd recht op terugbetaling van het verschil – zolang de bon nog geldig is. Maar het kan vervelend zijn om de prijzen te blijven controleren om te zien of ze zijn gedaald. Gelukkig doet deze app het voor jou: Paribus van Capital One controleert prijswijzigingen op items die je hebt gekocht, zodat je dat niet hoeft te doen. Het enige dat u hoeft te doen, is uw ontvangstbewijzen naar de app scannen en als er mogelijke besparingen worden gedetecteerd, ontvangt u een melding. Hoewel de app u het geld niet kan teruggeven, kan het een claim voor u indienen bij de winkelier. Paribus werkt samen met grote retailers zoals Amazon, Target, Home Depot, Walmart, Gap, Best Buy en meer.

Transcribeer interviews of help met vertalen

Als je een vreemde taal spreekt, kun je betaald krijgen om te vertalen. Rev is een ondertitelings-, ondertitelings- en transcriptieservice. Om deze diensten echter de klok rond aan gebruikers te kunnen bieden, hebben ze mensen nodig die bereid zijn te helpen bij het transcriberen van interviews en / of en het vertalen van inhoud in een vreemde taal. U kunt zich aanmelden om lid te worden van hun freelancegemeenschap, waar u banen kunt oppakken volgens uw eigen planning. U kunt TranscribeMe ook afrekenen! , een ander vertaalplatform, dat zijn vertalers $ 15 tot $ 22 per audio-uur garandeert.